fredag 5. desember 2008

Arbeid jeg holder på med for tiden
Her tidligere i uka var jeg en tur på Europris og gjett hva jeg fant, jo 250g nøster med tykkt garn til 69kr og da måtte jeg jo ha det så nå har jeg strikka en lue og holder på med skjerf som skal bli julegave.Garnete er Trysil Garn - Candy og et sånnt nøste skal være nok til en lue og et skjerf og oppskrift følger med.


Denne jakken er designa av Tine Solheim og jeg fant den i Familiens Juleideer og falt for den med en gang og jeg hadde offwhite garn nok til jakken liggende så da måtte jeg bare begynne.Så kom det garnet godt med også.


Mariusgenser til min sønn, jeg har ikke bilde av det jeg har strikka fordi jeg har ikke begynt på mønsteret enda.

6 kommentarer:

dorthe sa...

Så mye fint du holder på med. Den jakka i familien er jo nydelig. Gleder meg til å se fortsettelsen.. Jeg var på europris igår og hadde veldig lyst å kjøpe det garnet, men jeg måtte bare la det være.

Tinamor sa...

Takk for det dorthe, jeg er også spent på jakka men det kan ta litt tid før den blir ferdig men ferdig skal den bli.Du er flink som klarte å styre deg med garnet.Det er p.g.a av din blogg jeg sitter her med blogg selv og den er jeg innom hver dag og kikker, men har ikke kommet så langt som å skrive kommentar enda men det kommer det også.

dorthe sa...

Håper du får en fin uke:):) og kos deg med strikking

Frida,s side sa...

HEI JEG FALT FOR DEN JEG OGSÅ MEN KJØPTE GARNET I RØDT, MEN JEG ANER IKKE NÅR JEG FÅR BEGYNT MED DEN. JEG HAR EN KJEMPE DIGER HAUG MED PÅ BEGYNTE ARBEIDER. MEN DEN ER UTROLIG FIN...

dorthe sa...

Det ligger en utfordring til deg på bloggen min... ta den om du har lyst:)
ha en fin kveld:)

dorthe sa...

Bare en tur innenom for å ønske deg en fin helg:):)