tirsdag 3. februar 2009

Mine strikkeprosjekter

PLEDD

Dette pleddet blir strikka i Susanna garn og er et arbeid jeg strikker på i bilen(ikke når jeg kjører selv) og som jeg tar med meg på besøk. det er jo så greit når man bare strikker rett hele tiden og man slipper å se på det når man strikker.dette er jo noe jeg har god tid på men det blir vel ferdig engang det også. Fargen er egentlig petrol med sort men den blir litt missvisende på bildet.

FUGLEVOTTER

Mønsteret til disse flotte vottene har jeg fått av Dorthe og jeg sier tusen takk til henne for det.jeg er snart ferdig med vott nr 2 og så får jeg tar tommelene tilslutt.
Vottene har også fått en annen farge for de er også petrol og sort.

MARIUSGENSER


Ja så langt har jeg kommet med mariusgenseren igjen etter at jeg har rekka opp mønsteret en gang, jeg er ikek helt førnøy med det garnet jeg strikker i for det er litt glatt. Det er Smart garn og det er jeg ikke vant til å strikke i og da føler jeg at mønsteret blir litt ugjevnt, men jeg blir vel vant til det også.

ellers så strikker jeg jo på den jakken med flettemønster, den er jeg ikke kommet lenger på enn som vist tidligere for den har jeg også rekka opp og strikka på ny.Noen ganger går ting litt fort i svingene og da er det ikke altid man blir fornøyd med resultatet.jeg har også strikka 2 luer og et skjerf som jeg har glemt å ta bilde av.

1 kommentar:

dorthe sa...

Den mariusen blir fin og du verden så mye du har gang i.. Fine bilder også.. Dette får du jo til uten problemer. Fuglevotter er jo fine og det var smart å strikke en liten vrangbord nede.. Jeg ble ikke helt fornøyd med den oppbrette kant. Ha en fin dag:)