fredag 13. februar 2009

Nye prosjekter

Sokker

Jeg er ikke noe glad i å strikke sokker heller jeg, men dette garnet gjorde at jeg fikk lyst til å strikke alikevel. Garnet heter VIKING sportsragg og er veldig mykt og godt det består av: 60% ull, 20% acryl og 20% nylon.Så nå blir det spennende å se om jeg husker hvordan jeg strikker hælen hihi.Skjerf

Dette skjerfet fant jeg oppskrift til på nettet, det er Drops design og skal egentlig strikkes i Eskimo garn men jeg bruker et Garn fra Marks& Kattens som heter Jytte og selges i nøster på 200g.


Fuglevotter

denne fuglevotter på bilde her er jeg ferdig med, men har tatt en pause før jeg strikker den andre, siden jeg har endel andre prosjekter også.


Jeg er også ferdig med bolen på Mariusgenseren og er begynt på den ene ermen så det går rette veien med den også.
Den hvite jakken med flettene har jeg desverre ikke strikke mer på etter at jeg rekket den opp og strikket dit jeg var kommet, men den skal bli ferdig den også en dag.

1 kommentar:

dorthe sa...

Det viking garnet ser fantastisk ut. Hvor har du fått kjøpt det??.. Ja jeg ser jo at du har like mange prosjekter på gang som meg hi hi... mye fint der ja..hvis du trøbler med hæl skal jeg hjelpe deg:) ikke gi opp hi hi hi...