tirsdag 17. februar 2009

I dag fikk jeg pakke fra Panduro

Tenkte jeg måtte vise det flotte garnet jeg fikk i posten i dag og som jeg kjøpte på tilbud til kr. 10 pr nøste.


mandag 16. februar 2009

Mitt første sokkepar i Viking Sportsragg

Nå har jeg fått ferdig det første sokkeparet mitt på mange år, jeg hata og strikke sokker før men med dette garnet var det ganske kjekt , så nå blir det nok noen par fremover.

fredag 13. februar 2009

Nye blomster

I dag har jeg vært i byen og handlet og da snopte jeg meg 2 Rosebuketter og 1 bukett med tulipaner.
Her er den ene buketten med roser og tulipanene.

Nye prosjekter

Sokker

Jeg er ikke noe glad i å strikke sokker heller jeg, men dette garnet gjorde at jeg fikk lyst til å strikke alikevel. Garnet heter VIKING sportsragg og er veldig mykt og godt det består av: 60% ull, 20% acryl og 20% nylon.Så nå blir det spennende å se om jeg husker hvordan jeg strikker hælen hihi.



Skjerf

Dette skjerfet fant jeg oppskrift til på nettet, det er Drops design og skal egentlig strikkes i Eskimo garn men jeg bruker et Garn fra Marks& Kattens som heter Jytte og selges i nøster på 200g.


Fuglevotter

denne fuglevotter på bilde her er jeg ferdig med, men har tatt en pause før jeg strikker den andre, siden jeg har endel andre prosjekter også.


Jeg er også ferdig med bolen på Mariusgenseren og er begynt på den ene ermen så det går rette veien med den også.
Den hvite jakken med flettene har jeg desverre ikke strikke mer på etter at jeg rekket den opp og strikket dit jeg var kommet, men den skal bli ferdig den også en dag.

Mine første fuglevotter er nå ferdige



Endelig ble vottene ferdige, jeg juksa litt og strikka tommlene ensfarga så jeg får håpe det neste paret blir bedre.det er første gang jeg strikker votter med mønster. Jeg har egentlig ikke vært så glad i å strikke votter men det var jo mye kjekkere nå med mønster.

Ny Award

Fikk denne av Dorthe og det fulgte med denne teksten.

Denne bloggen ivesterer i og tror på NÆRHET-nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige,sjamerende og søte. Og formålet er å finne og å være venner.
de er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig og gi litt ekstra oppmerksomhettil disse ! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må veldge seg seks nye.Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.


Her får jeg et lite problem for jeg har vel ikke så mange som følger min blogg engang.
men jeg gir den i hvertfall til Frida,s side og bea,s blogg

fredag 6. februar 2009

Strikkeveske for katte elskere

Tenkte jeg skulle vise dere strikkeveksa mi som jeg betilte i Hobby klubben, jeg syntes den passa bra til meg som elsker katter, settet består av en veske, et etui til strikkepinner og 5 rundpinner, to vanlige pinner nr12 og to sett med strømpepinner.

onsdag 4. februar 2009

I dag har vi hatt snø

I dag har vi hatt litt snø og jeg har vært ute og tatt bilder for i morgen kan snøen være borte igjen.
Jeg var også nede ved sjøen som ligger ca 100 meter nedenfor huset vårt, der er det både ender og svaner så her havner brødet som vi ikke spiser opp.

Fiskedammen min som yngste sønn laga til meg i sommer er frosset og fiskene er i dvale , det skal bli spennende å se om alle fiskene overlever vinteren.

Et bilde til tatt nede ved sjøen her.

tirsdag 3. februar 2009

Mine fuglevenner



Fotografering er jo også en av mine hobbyer og i vinter har jeg prøvd å fått tatt noen brukbare bilder av småfuglene som jeg har på besøk.Dette er jo ikke så veldig enklet da men øvelse gjør mester og det øverste bilde her er jeg ganske fornøyd med.

Huskeliste

Mine strikkeprosjekter

PLEDD

Dette pleddet blir strikka i Susanna garn og er et arbeid jeg strikker på i bilen(ikke når jeg kjører selv) og som jeg tar med meg på besøk. det er jo så greit når man bare strikker rett hele tiden og man slipper å se på det når man strikker.dette er jo noe jeg har god tid på men det blir vel ferdig engang det også. Fargen er egentlig petrol med sort men den blir litt missvisende på bildet.

FUGLEVOTTER

Mønsteret til disse flotte vottene har jeg fått av Dorthe og jeg sier tusen takk til henne for det.jeg er snart ferdig med vott nr 2 og så får jeg tar tommelene tilslutt.
Vottene har også fått en annen farge for de er også petrol og sort.

MARIUSGENSER


Ja så langt har jeg kommet med mariusgenseren igjen etter at jeg har rekka opp mønsteret en gang, jeg er ikek helt førnøy med det garnet jeg strikker i for det er litt glatt. Det er Smart garn og det er jeg ikke vant til å strikke i og da føler jeg at mønsteret blir litt ugjevnt, men jeg blir vel vant til det også.

ellers så strikker jeg jo på den jakken med flettemønster, den er jeg ikke kommet lenger på enn som vist tidligere for den har jeg også rekka opp og strikka på ny.Noen ganger går ting litt fort i svingene og da er det ikke altid man blir fornøyd med resultatet.jeg har også strikka 2 luer og et skjerf som jeg har glemt å ta bilde av.

Ny Award


Denne awarden har jeg fått av Frida og takker henne så mye for den,og nå var det vel på tide jeg la den inn på bloggen min.Når det gjelder å gi den videre så har frida sendt til dem jeg tenkte på så da vet jeg ikke hvem jeg skal sende til.